Prof. Dr. A. Çağlan GÜNAL "Tek Bir Dünya / Plastik Çağı" Konulu Konferansa Konuşmacı Olarak Konuk Oldu
13 Haziran 2022 | 16:06

Dekanlığımız tarafından çevrimiçi ortamda düzenlenen "Tek Bir Dünya/ Plastik Çağı" konulu konferans, Fakültemizim Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü, Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. A. Çağlan GÜNAL’ın konuşmacı olarak katılımıyla gerçekleştirildi.

Oturum yöneticiliğini Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Elif DEMİR’in, açılış konuşmalarını Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL’ın yaptığı programa, öğretim üyeleri, öğrenciler ve üniversite dışından konuklar katılım sağladı.

Prof. Dr. A. Çağlan GÜNAL’ın, giderek artan plastik kullanımının çevre kirliliği, ekolojik denge ve canlı yaşamı üzerindeki etkilerini ele aldığı sunumunun ardından, soru-cevap bölümü ile devam eden konferans sonunda Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, konu hakkındaki bilgi ve birikimini katılımcılarla paylaşan Prof. Dr. A. Çağlan GÜNAL’a ve katılımcılara teşekkür etti.

 

Tek Bir Dünya "Plastik Çağı"-1 Tek Bir Dünya "Plastik Çağı"-1 Tek Bir Dünya "Plastik Çağı"-1 Tek Bir Dünya "Plastik Çağı"-1 Tek Bir Dünya "Plastik Çağı"-1 Tek Bir Dünya "Plastik Çağı"-1 Tek Bir Dünya "Plastik Çağı"-1
background image