Fakültemizin 2021-2022 Mezuniyet Törenleri Mimar Kemaleddîn ve Gazi Konser Salonlarında Düzenlenen Coşkulu Programlarla Gerçekleştirildi
14 Haziran 2022 | 10:34

Gazi Eğitim Fakültesi 2020-2021 Mezuniyet Törenlerinin açış programı Rektörlük Mimar Kemaleddîn Salonu’nda 07.06.2022 Saat 14.00’te başlayan açış töreninin ardından 08-10 Haziran 2022 tarihlerinde Gazi Konser Salonunda devam eden Bölüm/Ana Bilim Dalı Mezuniyet törenleriyle devam etti.

Fakültemizin 2021-2022 Mezuniyet Törenleri Açış Programı; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Doç. Dr. Serkan KOŞAR, Bölüm/Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevi yürüten Öğretim Üyeleri, Fakülte derecesine giren mezun öğrencilerimiz ve bu öğrencilerimizin yakınlarından oluşan konukların katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’mızın seslendirilmesiyle başlayan program, Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet EFE’nin yönetimindeki müzik dinletisi ve Fakültemiz Halk Oyunları Topluğunun sergilediği performanslarla devam etti.

Halk oyunları topluluğunun sergilediği gösterinin ardından Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ açış konuşmalarını yaptılar.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ’un açış konuşmasının akabinde, Fakültemizden mezun olduğu yılda mezuniyet töreni yapılmaması nedeniyle, kendisi için cübbe ve kep giydirme töreni yapıldı. Sürpriz cübbe ve kep giydirme töreni ile günün anısına özel olarak hazırlanan Mezuniyet Katılım Belgesinin Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ tarafından Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Bekir BULUÇ’a takdim edilmesi programa ayrı bir renk kattı. Daha sonra mezun öğrenciler adına konuşma, flama devir-teslim töreni, fakülte derecesine giren öğrencilere ödül takdimine geçildi. Bu güzel günün anısına fakülteyi dereceyle bitiren öğrenciler de kısa birer konuşma yaptılar. Fakültemizin akredite edilen dört lisans programının Ana Bilim Dalı Başkanlarına EPDAD Akreditasyon Belgelerinin takdim edilmesinin ardından açış programı sona erdi. Fakültemizin Bölüm/Ana Bilim Dalları mezuniyet programları 08-10 Haziran 2022 tarihlerinde Gazi Konser Salonu’nda devam eden Bölüm/Ana Bilim Dalı Mezuniyet törenleriyle devam etti.

Mezunlarımıza bundan sonraki yaşamlarında Gazili olmanın ayrıcalığını doyasıya yaşayacakları; sağlık, huzur, mutluluk dolu bir hayat diliyor, Fakültemizle olan bağlarını hiç koparmamalarını temenni ediyoruz.

mezuniyet-1

mezuniyet-2

mezuniyet-3

mezuniyet-4

mezuniyet-5

mezuniyet-6

mezuniyet-7

mezuniyet-2-1

mezuniyet-2-2

mezuniyet-2-3

 

background image