Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencilerinin Feza Gürsey Bilim Merkezinde “Gönüllü Rehberlik” Çalışmaları
30 Temmuz 2022 | 18:44

Fakültemiz; Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı ile Feza GÜRSEY Bilim Merkezi arasında 2021-2022 eğitim-öğretim yılı bahar döneminde 17 Mart 2022 tarihinde yapılan işbirliği protokolü neticesinde; Topluma Hizmet Uygulamaları ve Okul Dışı Öğrenme Ortamları dersleri kapsamında Prof. Dr. Uygar KANLI ve Doç. Dr. Çağlar GÜLÇİÇEK öncülüğünde, ilgili ana bilim dalı öğrencilerimiz her hafta en az iki saat olacak şekilde  “Gönüllü Rehber” olarak bilim merkezi faaliyetlerine katkı sağlamışlardır.

Fakültemiz öğrencilerinin mesleki alan bilgilerinin gelişiminin yanı sıra, toplumsal sorumluluk bilincini uygulamalı olarak kazanmalarına, etkili iletişim ve öz değerlendirme becerilerini geliştirmelerine fırsat veren bu süreç; 22 Haziran 2022 tarihinde tamamlanmış olup; öğretim üyelerine ve öğrencilere teşekkür belgeleri Ana Bilim Dalı Başkanlığı ve Feza Gürsey Bilim Merkezi yetkilileri tarafından takdim edilmiştir.
Bu sürecin yürütülmesinde  emek harcayan başta öğrencilerimiz olmak üzere ilgili öğretim üyelerimize ve işbirlikleri için Feza GÜRSEY Bilim Merkezi sorumlusu Adnan TOPRAK ve Mehmet ARDIÇ’a dekanlığımız olarak teşekkür ederiz.

feza-1 feza-1 feza-1 feza-1
background image