Rektörlüğümüzün Desteğiyle İletişim Becerileri Konusunda Hizmet İçi Eğitim Alan İdari Personelimize Sertifikaları Takdim Edildi
13 Eylül 2022 | 09:57

Üniversitemiz Personel Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve eğitmenliğini Personel Daire Başkanlığı Eğitim Şube Müdürü Aydın KAYAER’in yaptığı “İletişim Becerileri” konulu hizmet içi eğitim programına katılarak sertifika almaya hak kazanan idari personelimize sertifikaları verildi.  İdari personelimize sertifikalarını Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL takdim ettiler.

Fakültesi F Blok Konferans Salonu’nda yapılan ve açış konuşmasını Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın yaptığı hizmet içi eğitim programında, “Etkili İletişim ve Beden Dili”, “Diksiyon ve Hitabet”, “Etkili ve Güzel Konuşma”, “Protokol Kuralları”, “Renklerin İnsanlar Üzerindeki Etkileri”, “İmaj Yönetimi ve Dijital İtibar”, “İkna Yöntemi ve Motivasyon”, “Kurum Kültürü Aidiyeti ve Nezaket Kuralları”, “Zamanı Doğru Kullanma ve Doğru Karar Verme” ile “Amir-Memur-Ast-Üst İlişkisi ve Beşeri İlişkiler” konuları üzerinde duruldu.

 

iletişim becerileri-1 iletişim becerileri-1 iletişim becerileri-1
background image