Fakültemizin Kalite Ekibi Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Hazırlıkları Kapsamında Yapılan Çalışmaları Değerlendirmek Üzere Bir Araya Geldi
19 Eylül 2022 | 17:37

Fakültemizin Kalite Ekibi, Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hazırlıkları kapsamında yapılan çalışmaları değerlendirmek ve bilgilendirilmek üzere bir araya geldi. Açış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yaptığı toplantıya Dekan Yardımcımız ve Birim Kalite Ekip Başkanı Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR, Birim Kalite Ekibi Üyeleri ile bilgi ve tecrübelerinden yararlanmak için davet edilen Fakültemiz Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ ve Prof. Dr. Yasemin AYDOĞAN katılım sağladı.

Dekanlık Toplantı Salonunda 15.09.2022 tarihinde düzenlenen toplantıda Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) hazırlıkları kapsamında hâlihazırda yapılan çalışmalar, bu çalışmaların kalite süreçlerine katkısı ve bundan sonra atılması gereken adımlar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Akreditasyon Programı (KAP)-1 Akreditasyon Programı (KAP)-1 Akreditasyon Programı (KAP)-1