Fakültemizde “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantısı-11” Gerçekleştirildi
21 Eylül 2022 | 16:10

YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında düzenlenen “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantıları”nın on birincisi fakültemiz ile çevrim içi olarak gerçekleştirildi.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Özlem Bayrak Cömert’in moderatörlüğünü yaptığı toplantıya Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Bayındır, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi, fakülte yönetimi ve öğretim elemanları katıldı.

Prof. Dr. Musa Yıldız’ın başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, Fakültemize ait 2022 yılının ilk 9 aylık sürecinde gerçekleştirilen hedefler ile fakültenin yol haritası ele alındı. Prof. Dr. Musa Yıldız konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Önümüzdeki süreç içerisinde zorlu bir çalışmamız var. YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı çerçevesinde yoğun bir çalışma içerisine girdik. Akademik ve idari birimlerimiz ile araştırma ve uygulama merkezlerimizle toplantılarımızı gerçekleştirdik. Arzu ediyoruz ki birim yöneticilerimiz, Kurumsal Akreditasyon Programındaki çalışmayı akademik ve idari personelimiz ile bütün öğrencilerimize duyursunlar. Göreve geldiğimiz günden beri kaliteye çok önem verdiğimizi ifade ettik ve bununla ilgili gerekli adımları da attık. Mart ayında Sayın Cumhurbaşkanımızın katılımıyla gerçekleştirilecek olan tam akreditasyon törenine, tam akreditasyon alarak katılacağımıza ben yürekten inanıyorum. Gazi Eğitim Fakültemizin çok değerli akademik kadrosunun bu konuda gerekli performansı göstereceğine ve öğrencileriyle birlikte bu süreci rahatlıkla atlatacağımıza da inanıyorum. Şimdiden 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemimizin hayırlı uğurlu olmasını diliyor, bu toplantının tertip edilmesinde Sayın Dekanımıza ve değerli ekibine çok teşekkür ediyorum.”

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Bayındır ise hazırlamış olduğu sunumuyla, Gazi Üniversitesinin misyon ve vizyonundan hareketle 2022 yılı başından bu yana bir araştırma üniversitesi olarak neler yapıldığına değindi. Üniversitemizin araştırma üniversiteleri içerisindeki mevcut konumu, 2022 yılı hedefleri ve bu hedeflere yönelik yapılan çalışmalar üzerinde de duran Prof. Dr. Bayındır, 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının da hayırlı ve başarılı olmasını diledi.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi yaptığı konuşmada, fakültenin mevcut personel ve öğrenci sayısı, Gazi Eğitim Fakültesinin Türkiye’deki eğitim fakülteleri içerisindeki yeri, 2022 yılında gerçekleştirilen etkinlikler, projeler, iş birlikleri gibi çalışmalara değindi. Prof. Dr. Selvi, “Bu süreçte bizleri yalnız bırakmayan Rektörümüz ve Rektör Yardımcılarımıza, yöneticilerimize ve öğretim üyelerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” temennilerinde bulundu. Toplantı soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

Gazi Eğitim Fakültesi ile “Araştırma Üniversitesi İzleme ve 2022-2023 Güz Dönemi Hazırlık Toplantısı-10” Gerçekleştirildi-1