Proje Yürütücülüğünü Doç. Dr. Hasan Şahin KIZILCIK'ın Yaptığı TÜBİTAK 2237-A Kapsamında Desteklenen "Sürdürülebilir Kalkınma için Fizik Eğitimi" Projesi Tamamlandı
20 Eylül 2022 | 17:22

Proje yürütücülüğünü Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan Şahin KIZILCIK'ın yaptığı, aynı zamanda Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL’ın Bilim Kurulunda yer aldığı "Sürdürülebilir Kalkınma için Fizik Eğitimi" adlı eğitim programı çevrimiçi olarak 5-9 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlendi. Türkiye'nin dört bir yanından fizik öğretmeni adaylarının katılımıyla gerçekleştirilen ve TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinliklerini Destekleme Programı kapsamında desteklenen eğitim programı, 39 ders saatinin ardından 9 Eylül 2022 günü saat 16.00 itibarıyla sona erdi.

"Sürdürülebilir Kalkınma için Fizik Eğitimi" adlı eğitim programında, farklı kurumlarda görev yapan öğretim üyelerinin yanı sıra, Ana Bilim Dalımızın Öğretim Üyelerinden Prof. Dr. Şebnem KANDİL İNGEÇ, Prof. Dr. Pervin ÜNLÜ YAVAŞ, Doç. Dr. Hasan Şahin KIZILCIK, Dr. Öğr. Üyesi Volkan DAMLI ve Dr. Öğr. Üyesi Nuray ÖNDER ÇELİKKANLI eğitmen olarak yer aldı.

Başarıyla tamamlanan bu programı düzenleyen başta Proje Yürütücüsü Doç. Dr. Hasan Şahin KIZILCIK olmak üzere, Bilim Kurulu Üyelerine, Eğitmenlik yapan Öğretim Üyelerimize, katılımcılara ve projeyi destekleyen Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu’na teşekkür ederiz.

Proje ile ilgili detay bilgiler için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.

http://hskizilcik.com/proje/fesk/

 

hk-1 hk-1 hk-1
background image