Fakülte-Okul İşbirliği Kapsamında Öğretmenlik Uygulaması Derslerinin Verimli Bir Şekilde Yürütülebilmesi İçin Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
27 Eylül 2022 | 14:56

Fakülte-Okul İşbirliği kapsamında Öğretmenlik Uygulaması dersinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla, Dekanlığımız tarafından Mimar Kemaleddîn Salonunda bir toplantı düzenlendi. 27.09.2022 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin teşriferiyle Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBSİS) İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sorumlusu Yılmaz YILDIRIM rehberliğinde gerçekleştirilen toplantıya okul müdürleri, koordinatörler, öğretmenler ve öğretim elemanları katılım sağladı. Toplantıda, bilgi paylaşımının ardından soru cevap bölümüne geçildi. Soru-cevap bölümünün ardından Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBSİS) İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sorumlusu Yılmaz YILDIRIM’a fidan dikim sertifikasını takdim etmesinin ardından program sona erdi.

öğretmenlik-1 öğretmenlik-1 öğretmenlik-1 öğretmenlik-1