Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL Tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Süreçleri Hakkında İdari Personelimize Yönelik Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
27 Eylül 2022 | 15:03

Gazi Üniversitesi olarak yapmış olduğumuz Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı süreçleri hakkında Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL tarafından idari personelimize yönelik bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Dekanlığımız tarafından F Blok Konferans Salonunda 27.09.2022 tarihinde Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL tarafından yapılan bilgilendirme toplantısına Fakülte Sekreterimiz Leyla KAYA, Dekanlığımız Teknik Personeli ve Temizlik Personeli katılım sağladı. Samimi bir ortamda oldukça verimli geçen toplantı, soru-cevap bölümünün ardından sona erdi.

yökak-1 yökak-1 yökak-1 yökak-1 yökak-1 yökak-1