Fakültemize Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimize Yönelik “Oryantasyon ve Tanışma Toplantısı” Düzenlendi
28 Eylül 2022 | 17:11

Dekanlığımız tarafından 28.09.2022 tarihinde Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerimize yönelik oryantasyon ve tanışma toplantısı düzenlendi. Çevrim içi ortamda düzenlenen toplantının oturum yöneticiliğini; Fakültemizin Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Programları ve Öğretim Ana Bilim Dalı Araştırma Görevlisi Dr. Aysun ÖZTÜRK üstlendi. Oryantasyon ve Tanışma Toplantısına Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ile öğrenciler katılım sağladı. Programda Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL’ın Fakültemizin tanıtımını yaptığı sunumun ardından soru-cevap kısmına geçildi. Son olarak Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL öğrencilere yönelik tavsiye ve temennilerini ilettikten sonra program tamamlandı.

Çevrim İçi Oryantasyon ve Tanışma Toplantısının video kaydını izlemek için tıklayınız.

oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1 oryantasyon-1