Fakülte Kurulu Profesör Temsilcisi Üyelikleri İçin F Blok Konferans Salonunda Seçim Yapıldı
7 Ekim 2022 | 10:09

Fakülte Kurulumuzun boşalan iki adet Profesör Temsilcisi üyeliği için 07.10.2022 tarihinde saat 12.45’te F Blok Konferans Salonunda seçim yapıldı. Divan Başkanlığını Tarih Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Refik TURAN’ın yaptığı toplantıda, boşalan Profesör Temsilcisi üyeliklerine Eğitim Bilimleri Eğitim Yönetimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ferudun SEZGİN ve Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fen Bilgisi Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ergin HAMZAOĞLU seçildi.

Prof. Dr. Ferudun SEZGİN ve Prof. Dr. Ergin HAMZAOĞLU’nu Dekanlığımız olarak tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

fakülte kurulu-1 fakülte kurulu-1 fakülte kurulu-1