Akıl Yürütme Topluluğunun "Akıl Yürütmeciler Merak Ediyor" serisinin 7. Bölümü Gerçekleştirildi
10 Ekim 2022 | 09:04

"Akıl Yürütmeciler Merak Ediyor" serimizin 7. bölümünde sunuculuğunu ;topluluğumuzun yönetim kurulu üyelerinden olan Elif Ayça Kıvanç ve Muhammed Ali Taştekin'in  moderatörlüğünü ise ; Prof. Dr. Ziya Merdan , Doç. Dr. Vedat Bayraktar ve akademik liderimiz Doç. Dr. İbrahim Yüksel’in yaptığı “Öğretmenlerin Mesleki Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar” konulu etkinliğimizde konuğumuz MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü sayın Cevdet Vural hocamızdı. 

Programımız, Cevdet Vural hocamızın “Öğretmenlerin Mesleki Gelişiminde Yeni Yaklaşımlar” konulu konuşması ve katılımcılarımızın merak ettikleri soruları sayın Cevdet Vural hocamıza sorarak yanıt almaları şeklinde devam etti. Ardından dekanımız sayın Prof. Dr. Mahmut Selvi tarafından Cevdet Vural hocamıza plaket takdim edildi.

Başta etkinliğimizde kendilerini görmekten mutluluk duyduğumuz  MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü sayın Cevdet Vural hocamız olmak üzere etkinliğimize katkı sağlayan çok değerli hocalarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan çok kıymetli akıl yürütme ailemize teşekkürlerimizi sunarız. Diğer etkinliklerimizde görüşmek dileğiyle.

 

Akıl Yürütme Topluluğu -1 Akıl Yürütme Topluluğu -1 Akıl Yürütme Topluluğu -1 Akıl Yürütme Topluluğu -1
background image