Dekanlığımız Tarafından Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Öğrencilerine Yönelik Öğretmenlik Uygulaması Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
12 Ekim 2022 | 13:44

Fakülte-Okul İşbirliği kapsamında, Dekanlığımız tarafından, Öğretmenlik Uygulaması derslerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla, Fakültemiz Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı öğrencilerine yönelik toplantı düzenlendi. Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşmacı olarak Millî Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBSİS) Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü Sorumlusu Yılmaz YILDIRIM katıldı. Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı öğrencilerimizin yoğun ilgi ve katılımının olduğu toplantı, öğrencilerin soru ve cevapları ile son buldu.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak, vermiş olduğu değerli bilgi ve katkıları için Yılmaz YILDIRIM’a teşekkür ederiz.

formasyon-1 formasyon-1 formasyon-1 -1