Öğretim Üyelerimiz, "Proje Hazırlama Kılavuzu Çalıştayı"na katıldı.
28 Ekim 2022 | 09:54

Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından 24-25 Ekim tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilen, Proje Hazırlama Kılavuzu Çalıştayına öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Nusret KAVAK, Prof. Dr. Salih ŞAHİN, Doç. Dr. Asuman AŞIK, Doç. Dr. Çelebi ULUYOL, Doç. Dr. Sedef Cambazoğlu Bilici, Doç. Dr. Hasan EŞİCİ, Dr. Öğ. Üyesi Gülşah SEVER, Dr. Öğr. Üyesi Meltem IRMAK katılım sağladı.

Çalıştayda Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne bağlı liselerde görev yapmakta olan öğretmen ve öğrencilerin akademik ve sosyal becerilerini geliştirmek için farklı fırsatlar sunan proje türleri ve okul türü de göz önünde bulundurularak başvuru yapılabilecek alanlara ilişkin kılavuzun detayları görüşüldü.

Çalıştay;  "Proje Hazırlama Kılavuzu" içeriğinin oluşturulması amacıyla Gazi Üniversitesinde farklı türlerde proje hazırlama ve yürütme uzmanlığı bulunan akademisyenlerin, Bakanlığımız diğer Genel Müdürlüklerindeki proje birimlerinde görevli personelin, Ankara Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosunda, Ankara İl Millî Eğitim Müdürlüğü, merkez ilçelerin Millî Eğitim Müdürlüklerinin AR-GE birimlerinde ve okullarda görev yapan proje hazırlama tecrübesine sahip öğretmenlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

"Proje Hazırlama Kılavuzu" ile öğretmen ve öğrencilere; başvuru yapabilecekleri proje türlerine, kapsamlarına ve dikkat edilecek genel hususlara yönelik farkındalık kazandırılması hedefleniyor. Kılavuz, öğretmen ve öğrencileri başvuru yapabilecekleri alanlarla ilgili bilgilendirecek, öğretmen ve öğrencilerin proje başvurusunu doğru yapmalarını sağlayacak özelliklere sahip olması amaçlanmaktadır.

törn-1 törn-1 törn-1 törn-1
background image