Fakültemizin 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programındaki büyük başarısı
17 Kasım 2022 | 09:19

Araştırma Üniversitesi olarak faaliyetlerini sürdüren Üniversitemizde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir. Bu kapsamda öncü bir misyonu olan Fakültemiz bu faaliyetlerde yerini almakta ve Üniversitemize katkı sağlamaktadır. Bu katkı çerçevesinde Fakültemiz özelinde Üniversitemiz genelinde “2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı”nda 2022 yılı 1. dönem çağrısında Fakültemiz 103, Üniversitemiz ise 264 projesiyle destek hakkı kazanmıştır. Bu başarıda emeği olan başta Öğrencilerimiz olmak üzere, Fakültemiz adına süreci yürüten Doç. Dr. Hasan Eşici’ye,  Ana Bilim Dallarımızdaki Koordinatörlerimize ve emeği geçen tüm Öğretim Elemanlarımıza teşekkür ederiz.

Bir kültür haline getireceğimiz bu faaliyetlerde hem Fakültemizin hem de Üniversitemizin başarılarını daha da ileriye taşımaya gayret göstereceğimize inancımızın tam olduğunu belirterek, bu başarının mimarı olan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

 

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı

 

2209-A Programı 2022/1. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların toplu listesine ulaşmak için tıklayınız.

background image