Fakültemizin Altı Lisans Programının Akreditasyon Saha Ziyareti Süreci Başladı
15 Aralık 2022 | 11:42

Geçen yıl Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Fizik Öğretmenliği, İngilizce Öğretmenliği ve Sınıf Öğretmenliği lisans programları Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK), bu alanda yetkilendirilmiş tek kuruluşu olan Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından 3+2 yıllığına akredite edilmişti. Bu yıl da akreditasyon süreçleri başlatılan Arapça Öğretmenliği, Felsefe Grubu Öğretmenliği, Kimya Öğretmenliği, Müzik Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programları için EPDAD Ekibi Fakültemize geldi.

EPDAD saha ziyareti bugün Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın ev sahipliğinde başladı. Üniversitemiz Yeni Senato Salonunda yapılan açılış toplantısına, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Yasin Ünsal ve Prof. Dr. Serkan Koşar, Fakülte Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü Erdamar ve Koordinatör Yardımcısı Dr. Aysun Öztürk, EPDAD Başkanı Prof. Dr. Cemil Öztürk, Değerlendirme Ekip Başkanı Prof. Dr. Ramazan Sağ, YÖKAK Temsilcisi Prof. Dr. Dilek Özmen, Değerlendirme Üyeleri Prof. Dr. Banu Özevin, Prof. Dr. Berrin Akman, Prof. Dr. Özge Özyalçın Oskay, Prof. Dr. Songül Tümkaya, Prof. Dr. Zeliha Traş, Doç. Dr. Zeynep Ayvaz Tuncel, Dr. Öğr. Üyesi İnayetullah Azimov, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Kemal Aydın, öğrenci temsilcileri Asuman Çelik ve Göksu Kökten, saha ziyareti gerçekleştirilecek olan programların başkanları ve akreditasyon komisyon üyeleri katıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ın selamlama konuşmasının ardından, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi, Gazi Eğitim Fakültesini tanıtan bir sunum gerçekleştirdi. Dilek ve temennilerin ardından açılış toplantısı sona erdi.