Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ'yi Emekli Olması Dolayısıyla Ziyaret Etti
30 Aralık 2022 | 15:07

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ'yi emekli olması dolayısıyla ziyaret etti.

Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ'nün mesajı : 

38 YILIN ARDINDAN GAZİ'YE VEDA
1926 yılında Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Gazi Üniversitesinden emekliliğim yaklaştığı için 29.12.2022 itibariyle ayrıldım. Yozgat Bozok Üniversitesinde çalışmaya devam edeceğim. 
38 yıldır büyük bir heyecanla ve şevkle Gazi Üniversitesinde çalıştım. 
Bu süreçte pek çok tecrübe yaşadım. Farklı kurum ve kuruluşlarda değişik ve önemli görevlerim oldu. Ülkeme, insanıma hizmet ettim. Bunların arasında en önemlisi yıllarca büyük bir heyecanla  sürdürdüğüm öğretmenlik ve akademisyenlik idi. Sayılarını hatırlayamayacağım kadar çok öğrencim oldu. Olmaya da devam ediyor. Öğrencilerimi en iyi şekilde yetiştirmek için çabaladım. Lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencilerimi mükemmel şekilde yetiştirmek için çok çaba sarfettim.  Onlara emek verdim, ufuk açtım, gönüllerine girdim. Şimdi onlar Türkiye’nin dört bir yanında ve yurt dışında öğretmen, akademisyen ve yönetici olarak çalışıyorlar. Hepsiyle gurur duyuyorum. 
Ayrıca, Gazi’nin çatısı altında sayısız arkadaşlıklarım, dostluklarım oldu. Bu dostluklar bakidir. Benim için kıymetlidir. Tabi bu ayrılıktan duyduğum hüznü de sizlerle paylaşmak isterim.  Gazi’nin bir emektarı olarak tüm yöneticilerime, hocalarıma ve öğrencilerime en içten sevgi ve saygılarımı sunar sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim. Onlardan haklarını helal etmelerini isterim. Benim de varsa helal olsun.
Bundan sonra Yozgat Bozok Üniversitesi Eğitim Fakültesinde çalışacağım. Allah sağlık verdiği sürece eğitim sistemimize katkı sağlamağa devam edeceğim. Özellikle iyi öğretmenler, eğitimciler yetiştirmek için büyük bir gayret göstereceğim. Allah'tan dileğim, ömrüm yettiğince Türk Milletine hizmet etmeyi nasip etmesidir.
Selam, saygı ve sevgiyle.

Bizde Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Nezahat GÜÇLÜ'ye emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk dileriz.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı

nezahat güçlü-1
background image