Fakültemizde 28 Aralık 2022’de eTwinning Bilgilendirme Semineri Verildi
2 Ocak 2023 | 10:26

Fakültemiz F-Blok konferans salonunda düzenlenen toplantı öğretim üyelerimiz Doç. Dr. Sedef Cambazoğlu Bilici ve Dr. Öğretim Üyesi Meltem Irmak tarafından organize edildi.

Toplantıda eTwinning Ankara İl Koordinatörleri Esma Güllü EGİN ve Özlem Yıldız “eTwinning nedir? Öğretmen adayları eTwinning projesi hakkında neler bilmeli ve nereden başlamalıdır” konularına ilişkin örneklerle birlikte detaylı ve doyurucu bilgiler verdi.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin yanı sıra dekan yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR, öğretim üyelerimiz ve çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrencilerimiz toplantıya büyük ilgi gösterdi. Toplantı sonunda katkılarından ve sunumlarından dolayı eTwinning Ankara il koordinatörlerine teşekkür belgesi verildi.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak öğrencilerimize sağladıkları destek ve katkılarından dolayı Fakültemiz olarak eTwinning Ankara İl Koordinatörleri Esma Güllü EGİN ile Özlem YILDIZ’a teşekkürlerimizi sunuyoruz.

eTwinning -1 eTwinning -1 eTwinning -1 eTwinning -1 eTwinning -1