Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Deprem Nedeniyle Hayatını Kaybeden Öğrencilerimiz İçin Fakültemize Taziye Ziyaretinde Bulundu
15 Şubat 2023 | 11:13

Merkez üssü Kahramanmaraş/Pazarcık'ta olan Hatay, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Malatya ve Adana başta olmak üzere çevre illeri de etkileyen 7,7 büyüklüğündeki depremde 10 öğrencimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Depremde Fakültemiz öğrencileri Aslı Atike Özdemir, Büşra Güngördük, Ece Gökçen Sarı, Elif Naz Elmas, Hatice Kübra Yıldırım, Sevde Nimet Özger, hayatını kaybetti.

Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, deprem nedeniyle hayatını kaybeden öğrencilerimizin öğrenim gördüğü fakültelerin dekanlarına taziye ziyaretinde bulundu. Bu kapsamda Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay Erdoğan Orhan, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan ve Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent Elbasan’a uğradı.

Dekanımıza “Başınız sağ olsun” diyen Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, kaybettiğimiz öğrencilerimize Allah’tan rahmet diledi. Dekanımız Prof. Dr. Mahmut Selvi ise Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’a ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.