Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün başlattığı “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı” kapsamında “Küresel Isınma ve İklim Değişikliği” Temalı Panel Düzenlendi.
14 Mart 2023 | 08:24

Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün başlattığı “Liselerde Bilim Uygulamaları Programı” kapsamında Ankara Fen Lisesi, Cumhuriyet Fen Lisesi ve Prof. Dr. Aziz Sancar Fen Lisesi ile birlikte Ankara Fen Lisesinin ev sahipliğinde “Küresel Isınma ve İklim Değişikliği” temalı panel düzenlendi. Panelin açış konuşmasını Fakültemiz Dekanı Sayın Prof. Dr. Mahmut SELVİ yaptı. Panelin Fizik oturumu başkanlığını Fakültemiz Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Mustafa Güray BUDAK, Kimya oturum başkanlığını Fakültemiz Kimya Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK ve Biyoloji oturum başkanlığını ise Fakültemiz Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Aysel Çağlan GÜNAL gerçekleştirdi. Katkılarından dolayı Öğretim üyelerimize ve katılımcı okulların yönetici, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

PANEL1-1 PANEL1-1 PANEL1-1 PANEL1-1 PANEL1-1 PANEL1-1 PANEL1-1