Fakültemizin QS Dünya Üniversite Sıralamalarındaki Başarısı İstikrarlı Bir Şekilde Devam Ediyor
23 Mart 2023 | 10:46

Dünya'daki üniversiteleri şeffaf ölçütlere göre sıralamada saygın bir kuruluş olan "QS Dünya Üniversite Sıralamaları" sonuçlarına göre, Gazi Üniversitesi "Eğitim ve Öğretim" alanında Türkiye'de 1.’liğini korurken Dünya genelinde 27. sırada yer aldı.

Gazi Eğitim Fakültesi odaklı çalışmaların yürütüldüğü "Eğitim ve Öğretim" alanında Gazi Üniversitesi 2022 yılında 1427 üniversite arasında 78.3 puanla 21. sırada yer alırken; 2023 yılında puanını daha da artırarak 81 puanla, 1584 üniversite arasında 27. sırada yer almıştır.

Fakültemizin bu istikrarlı başarısında emeği geçen, akademisyen, idari personel ve öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı