Fakültemizde "2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" ve "2209-B-Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı" kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
27 Mart 2023 | 13:48

Fakültemizde "2209-A-Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" ve "2209-B-Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı" kapsamında 24 Mart 2023 Cuma günü Prof. Dr. Sedef CANBAZOĞLU BİLİCİ ve Doç. Dr. Hasan EŞİCİ tarafından bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Açış konuşmasını Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ'nin yaptığı, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR'ın katıldığı toplantı Prof. Dr. Sedef CANBAZOĞLU BİLİCİ ve Doç. Dr. Hasan EŞİCİ tarafından yapılan bilgilendirmenin ardından, soru - cevap kısmı ile sona erdi.

bilgilendirme-1 bilgilendirme-1 bilgilendirme-1 bilgilendirme-1 bilgilendirme-1 bilgilendirme-1