Fakültemizin 6 Lisans Programı Daha Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) Tarafından Akredite Edildi
12 Nisan 2023 | 13:41

Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK) tarafından yetkilendirilmiş tek kuruluş olan Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD) tarafından 2022 Yılı içerisinde 3+2 yıllık EPDAD Program Akreditasyonu Belgesi almaya hak kazanan, Fakültemizin Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi, Fizik Eğitimi, İngiliz Dili Eğitimi ve Sınıf Eğitimi Anabilim Dallarına 6 lisans programımız daha eklendi.

Bu bağlamda, eğitim-öğretim faaliyetlerine başarıyla devam eden Arapça Öğretmenliği, Felsefe Grubu Öğretmenliği, Kimya Öğretmenliği, Müzik Öğretmenliği, Okul Öncesi Öğretmenliği ve Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık lisans programları, Öğretmenlik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (EPDAD)  tarafından 3+2 yıllığına akredite edilmiş oldu.

Sistemli ve titiz bir çalışmayla ulaşılan bu başarılardan dolayı, bu haklı gururu bizlere yaşatan Fakültemizin Akreditasyon Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR başta olmak üzere, Fakültemizin Akreditasyon Komisyonu üyelerimizi, Akredite edilen lisans programlarımızın yönetici ve öğretim elemanlarını kutlar, başarılarının devamını dileriz.

-1

background image