Üniversitemiz TEKNOFEST 2023’e Hazır
26 Nisan 2023 | 09:58

Cumhuriyetimizin 100. yılında 27 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları TEKNOFEST 2023’de Üniversitemiz Akademik Paydaş olarak yer almaktadır. Öğrenci ve takımlarımız gerçekleştirdikleri projeleri ile Üniversitemizin kurumsal kimliğine değer katarken, Gazi Eğitim Fakültesi olarak Üniversitemizin temsili noktasında Gazi Üniversitesi Stant Aktiviteleri için hazırlıklarımızı tamamladık.

Üniversitemiz TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörlüğü ile birlikte Gazi Üniversitesi Stant Aktiviteleri için bir çalışma ekibi oluşturulmuş ve Ana Bilim Dallarımızdan Koordinatör Öğretim Üyelerimiz belirlenmişti.

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi, TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil Ocak, TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sultan Çıkrık, Fakültemiz öğretim elemanları Prof. Dr. Nusret Kavak, Prof. Dr. Uygar Kanlı, Prof. Dr. Sedef Canbazoğlu Bilici, Doç. Dr. Çelebi Uluyol, Doç. Dr. Ali Ertuğrul Küpeli, Doç. Dr. Burçak Yılmaz Yakışık, Doç. Dr. İbrahim Yüksel, Dr. Öğr. Üyesi Özlem Taşdelen ve Arş. Gör. Okan Doruk’un katkılarıyla, lisans ve lisansüstü öğrencilerimizin destekleriyle Gazi Üniversitesi Stant Aktiviteleri için çalışmalar tamamlanmıştır.

Tüm öğrencilerimizi ve mezunlarımızı 27 Nisan-1 Mayıs 2023 tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilecek olan TEKNOFEST 2023’e davet ediyor, S-8 alanda bulunan Gazi Üniversitesi Standında gerçekleştirilecek olan aktivitelere katılımlarınızı bekliyoruz.

Üniversitemiz TEKNOFEST 2023’e Hazır-1 Üniversitemiz TEKNOFEST 2023’e Hazır-1
background image