Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ Üniversitemizin TEKNOFEST 2023 Standını Ziyaret Etti
2 Mayıs 2023 | 15:25

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen ve teknoloji tutkunlarını bir araya getiren dünyanın en büyük teknoloji festivali “Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali-TEKNOFEST 2023” kapsamında yoğun ilgi gören Üniversitemizin standını; Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR ile Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, TEKNOFEST ve Yarışmalar Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Cemil OCAK, Koordinatör Yardımcısı ve aynı zamanda Öğretim Üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Sultan ÇIKRIK, Genel Sekreterimiz Ragıp AKYÜREK, Genel Sekreter Yardımcımız Mehmet Ali ÖZKAN, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Doç. Dr. Ahmet Mavi ile birlikte ziyaret ederek Fakültemizin Öğretim Elemanlarının da katkı sağladığı son gün etkinliklerine katılım sağladı.

teknofest-1 teknofest-1 teknofest-1 teknofest-1 teknofest-1