Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Öğretim Üyelerimiz Liselerde Bilim Uygulamaları Paneline Katıldı
10 Mayıs 2023 | 16:03

Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Aysel Çağlan GÜNAL, Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK ve Doç. Dr. Güray BUDAK,  Gölbaşı Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Liselerde Bilim Uygulamaları Paneline katıldı.

Liselerde Bilim Uygulamaları Projesi kapsamında Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nce düzenlenen  “Küresel Isınma ve İklim Değişikliği” konulu panel Ankara Gölbaşı Anadolu Lisesi Koordinatörlüğü'nde ve ev sahipliğinde gerçekleşti. Panel kapsamında Gölbaşı Anadolu Lisesi Koordinatörlüğü'nde; Şereflikoçhisar, Bala, Haymana ve Gölbaşı İlçelerinde yer alan Anadolu Liseleri öğrencileri bir araya geldiler.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından protokol konuşmaları ve plaket takdimi sonrasında başlayan panel açış törenine; Gölbaşı Kaymakamı Erol RÜSTEMOĞLU, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Gölbaşı İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mevlüt YALÇINYİĞİT, Gazi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK ve Doç. Dr. Güray BUDAK, Gölbaşı Anadolu Lisesi Müdürü Emine Günseli ÖZKAYA, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Paneller; Fizik Oturumuna Başkanlık eden Doç. Dr. Mustafa Güray BUDAK, Kimya Oturumuna Başkanlık eden Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK, Biyoloji Oturumuna Başkanlık eden Prof. Dr. Çağlan GÜNAL’ın moderatörlüğünde yapıldı.

Panel sunumunu ise Gölbaşı'nda bulunan okullardan Ankara Gölbaşı Anadolu Lisesi, Ahmet Alper Dinçer Anadolu Lisesi, Erdem Beyazıt Anadolu Lisesi, Dr. Şerafettin Tombuloğlu Anadolu Lisesi ve Oyaca Anadolu Lisesi öğrencileri gerçekleştirdi.

Gölbaşı Kaymakamı Erol Rüstemoğlu, Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Doç. Dr. Güray BUDAK, Doç. Dr. Ayşe YALÇIN ÇELİK ve Prof. Dr. Çağlan GÜNAL'a teşekkür plaketi takdim etti.

 

resim-1 resim-1 resim-1 resim-1 resim-1 resim-1 resim-1
background image