Fakültemiz Tarafından TÜBİTAK "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" Lisans Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı Mimar Kemaleddin Salonu’nda Gerçekleştirildi
17 Mayıs 2023 | 16:56

Lisans öğrencilerimizi projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmek amacıyla TÜBİTAK 2209-A kapsamında Fakültemizde yapılan çalışmaları desteklemek ve sürdürebilirliğini artırmak için TÜBİTAK "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı" Lisans Öğrencileri Bilgilendirme Toplantısı 11 Mayıs 2023 tarihinde Mimar Kemaleddin Salonu’nda yüz yüze ve eş zamanlı olarak çevrim içi platformda düzenlendi. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Prof. Dr. Serkan KOŞAR’ın katılımları ile gerçekleştirilen toplantı Dekanımızın açış konuşması ile başladı. Ardından Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hasan EŞİCİ TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programının başvuru süreçleri, destek kapsamı ve değerlendirme kriterleri konusunda bilgilendirmelerde bulundu. Soru-cevap etkinliğinin ardından toplantı sona erdi.

bilgilendirme-1 bilgilendirme-1 bilgilendirme-1 bilgilendirme-1 bilgilendirme-1