Dekanlığımız Tarafından Düzenlenen Toplantıda Kurumsal Akreditasyon Değerlendirme Raporunda Yer Alan “Gelişmeye Açık Yönler” Ele Alındı
9 Haziran 2023 | 11:40

YÖKAK 2022 Yılı Kurumsal Akreditasyon Programı kapsamında 26 Nisan 2028 tarihine kadar “5 Yıllık Tam Kurumsal Akreditasyon” alma başarısını gösteren Üniversitemizin Kurumsal Akreditasyon Raporu, Dekanlığımız Tarafından 07.06.2023 tarihinde düzenlenen çevrimiçi toplantıda görüşüldü. Toplantının oturum yöneticiliğini Fakültemizin Akreditasyon Koordinatörü Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Aysun ÖZTÜRK yaptı.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açış konuşmasıyla başlayan, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Prof. Dr. Serkan KOŞAR, Fakültemizin Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR, Fakülte Akreditasyon Komisyonu üyeleriyle, Birim Kalite Ekibinin katılım sağladığı toplantıda, Birim Akreditasyon Koordinatörü Sayın Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR’ın sunumuyla 2022 yılı Kurumsal Akreditasyon Raporunda belirtilen ve "gelişmeye açık yön" olarak ifade edilen 26 konu hakkında iyileştirme önerileri ele alındı. Oldukça verimli geçen toplantı sonrasında sunulan öneriler, "Kalite İyileştirme Planı"na aktarılması için Kalite Komisyonuna gönderilmek üzere düzenlendi.

Toplantıya katılım sağlayan tüm katılımcılara, şimdiye kadar ve bundan sonraki süreçlerde sağlayacakları katkı ve destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.

akreditasyon-1 akreditasyon-1 akreditasyon-1 akreditasyon-1 akreditasyon-1 akreditasyon-1
background image