Fakültemiz Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğrencileri, Finalisti Oldukları Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Sıfır Karbon Okuryazarlığı Dijital İçerik Geliştirme Kampı’ndan Derece ile Döndü
9 Haziran 2023 | 17:03

Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) Sıfır Karbon Okuryazarlığı: Dijital İçerik Geliştirme Kampı'nda üniversiteli gençler yarıştı.

Aralarında Fakültemiz Resim-İş Eğitimi öğrencilerinin de bulunduğu 24 üniversite öğrencisi iki gün boyunca süren kampta projeleriyle yarıştı. TED Üniversitesinde gerçekleşen kampa Üniversitelerin İletişim, Eğitim ve Güzel Sanatlar Fakülteleri'nden katılan öğrenciler iki gün boyunca gece gündüz çalışarak iklim değişikliği temalı tasarımlar yaptılar. Hazırlanan projeler; akademisyenler ve enerji sektör temsilcileri tarafından oluşturulan jüri tarafından değerlendirildi.

Fakültemiz Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Osman ÇAYDERE’ninde katıldığı etkinlikte, Öğrencilerimizden Serra Yağmur ÖZKAN, Sena Beliz KARAKURT İkincilik ödülü ile derece alırken yine aynı bölümden Samet Can BULUT ve Eylül ERDOĞDU ise Jüri Özel Ödülünün sahibi oldu.

TED Üniversitesi'nde gerçekleşen ödül töreninde TED Üniversitesi Rektörü İhsan Sabuncuoğlu, kamu, özel sektör ve STK temsilcileri katıldı.

RESİM İŞ-1 RESİM İŞ-1 RESİM İŞ-1 RESİM İŞ-1 RESİM İŞ-1
background image