'Bir Afet Bin Çözüm: Özel Gereksinimli Öğrencileri Deprem için Nasıl Hazırlamamız Gerektiğini Öğreniyoruz' isimli TÜBİTAK 2237-A Projesi Gerçekleştiriliyor
19 Haziran 2023 | 14:08

Fakültemiz Özel Eğitim Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ufuk ÖZKUBAT yürütücülüğünde, 'Bir Afet Bin Çözüm: Özel Gereksinimli Öğrencileri Deprem için Nasıl Hazırlamamız Gerektiğini Öğreniyoruz' isimli 2237-A projesi 19-20-21 Haziran tarihlerinde Gazi Eğitim Fakültesi dersliklerinde uygulanmaktadır. 10 farklı üniversiteden 60 özel eğitim bölümü lisans öğrencilerinin katılımcı olarak yer aldığı projede , Fakültemiz Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Mahmut ÇİTİL ve Arş. Gör. İrem AKÇAYIR eğitmen olarak yer almaktadır.  Hacettepe Üniversitesi'nden Doç. Dr. Seray OLCAY; Anadolu Üniversitesi'nden Dr. Öğretim Üyesi Erkan KURNAZ ve Arş. Gör. Tezcan ÇAVUŞOĞLU;  Necmettin Erbakan Üniversitesi'nden Doç. Dr. Zehra ATBAŞI ve Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Arş. Gör. Gizem TÜRKOĞLU'da eğitmen olarak yer almaktadır.

TÜBİTAK 2237-A-1 TÜBİTAK 2237-A-1 TÜBİTAK 2237-A-1 TÜBİTAK 2237-A-1