Dekanlığımız Tarafından Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü İş Birliği ile Fakültemiz Erasmus Koordinatörleri için Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
20 Haziran 2023 | 11:46

Dekanlığımız tarafından Üniversitemiz Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü iş birliği ile Fakültemizdeki öğrenci ve personel hareketliliğini artırmak ve uluslararasılaşmayı güçlendirmek amacıyla Fakültemiz Erasmus Koordinatörleri için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ve Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR’ın yönetiminde Uluslararası İlişkiler Kurum Koordinatörlüğü Erasmus Ekibi ve Fakültemiz Ana Bilim Dallarının Erasmus Koordinatörlerinin katılım sağladığı toplantı 19.06.2023 tarihinde çevrim içi platformda yapıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açış konuşmalarıyla başlayan toplantı, Erasmus Ekibinin uluslararasılaşma, ikili anlaşmalar, öğrenci ve personel hareketliliği ile staj hareketliliği konusunda yaptıkları bilgilendirme ile devam etti. Fakültemiz Erasmus Koordinatörlerinden gelen sorular Erasmus Ekibi tarafından yanıtlandı. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

 

akreditasyon-1 akreditasyon-1 akreditasyon-1
background image