Dekanlığımız Tarafından Akreditasyon Başvuru Sürecindeki Dört Lisans Programı için Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi
21 Haziran 2023 | 10:04

Dekanlığımız tarafından 2023-2024 dönemi akreditasyon başvuru sürecindeki dört lisans programımız için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Serkan KOŞAR, Fakültemizin Akreditasyon Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR ve Akreditasyon Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Aysun ÖZTÜRK yönetiminde ilgili programların temsilcilerinin katılım sağladığı toplantı 20.06.2023 tarihinde Dekanlık Toplantı Salonunda yapıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin açış konuşmalarıyla başlayan toplantıda, Fakültemizin Akreditasyon Komisyonu ve 2023-2024 dönemi akreditasyon başvuru sürecindeki Biyoloji Eğitimi, Fen Bilgisi Eğitimi, Özel Eğitim ve Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalları temsilcileri EPDAD Öz Değerlendirme Raporlarının sisteme yüklenmesinde ve kanıtların eklenmesinde dikkat edilmesi gereken hususlar konusunda görüş alışverişinde bulundu. Toplantı dilek ve temennilerle sona erdi.

AKREDİTASYON-1 AKREDİTASYON-1