Gazi Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü 2023 Yılı Birim Ziyaretleri Kapsamında Dekanlığımızı Ziyaret Etti
21 Haziran 2023 | 10:19

Üniversitemizde Birim iç değerlendirme çalışmalarının geliştirilmesi, kurumsal iyileştirme faaliyetlerinin değerlendirilmesi ve kalite güvencesi sisteminin sürekli geliştirilmesi amacıyla Kalite Komisyonu Başkan Vekili Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR başkanlığında Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi ve Kalite Koordinatörlüğü temsilcilerinden oluşan heyetle Dekanlığımızı, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’nin ev sahipliğinde 20.06.2023 tarihinde gerçekleştirildi. Birim kalite çalışmalarının başarı ve yetkinliğinin artırılması amacıyla düzenlenen ziyarete Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Gürcü ERDAMAR, Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. H. Nurgül DURMUŞ ŞENYAPAR, Üniversitemizin Eğitim-Öğretim Koordinatörü Prof. Dr. Seyfullah YILDIRIM, Birim Danışman Üyesi Öğr. Gör. Dr. M. Akın GÜNGÖR, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Prof. Dr. Serkan KOŞAR ve birim kalite ekibi üyeleri katıldı.

Kalite Komisyonu Birim Danışman Üyesi tarafından hazırlanan Birim İç Değerlendirme Raporu incelemesinin sunulduğu toplantıda, BİDR hazırlanırken dikkat edilecek hususlar ile kurum ve birim iyileştirme planları görüşüldü.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak, nazik ziyaretlerinden ve katkılarından dolayı, Gazi Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğüne teşekkürlerimizi sunuyoruz.

kalite -1 kalite -1 kalite -1