Öncü Okul Yöneticileri Derneği Prof. Dr. Aytaç AÇIKALIN Doktora Tez Ödülü Yarışması Sonuçlandı
23 Haziran 2023 | 20:40

Öncü Okul Yöneticileri Derneği, Prof. Dr. Aytaç Açıkalın doktora tez ödülü yarışmasında fakültemiz Eğitim Bilimleri Bölümü, Eğitim Yönetimi ana bilim dalında görevli Prof. Dr. Necati Cemaloğlu’nun danışmanı olduğu, Dr. Ali Duran tarafından hazırlanan “Sosyoekonomik Açıdan Dezavantajlı Okullarda Başarılı Olan Okul Müdürlerinin Kodları: Bir Gömülü Kuram Araştırması” adlı doktora tezi, yarışmaya katılan 29 tez arasından 2022 yılının en iyi doktora tezi seçilerek birin olmuştur.

Aynı yarışmada Prof. Dr. Necati Cemaloğlu’nun danışmanı olduğu Dr. Ayhan Duygulu tarafından hazırlanan  “Veriye Dayalı Yönetim Uygulamalarının Değerlendirilmesi“ adlı doktora tezi 2022 yılının en başarılı tezleri arasında kabul edilmiş ve mansiyon ödülüne layık görülmüştür. Öğrencilerimizi ve danışman hocamızı kutlar, başarılarının devamını dileriz.

tez-1 tez-1 tez-1