"Diskalkuli Olan Yetişkinler için Bilişsel ve Teknolojik Yaklaşımlar" Adlı Projenin Açılışı Yapıldı
4 Ağustos 2023 | 22:41

Fakültemiz Özel Eğitim Bölümü’nden Arş. Gör. İrem Akçayır yürütücülüğünde, Doç. Dr. Ufuk Özkubat ve Doç. Dr. Mahmut Çitil’in araştırmacı olarak yer aldığı "Diskalkuli Olan Yetişkinler için Bilişsel ve Teknolojik Yaklaşımlar" adlı Erasmus+ projesi açılışı 04 Ağustos 2023 tarihinde Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi tarafından gerçekleştirildi. Bu proje yetişkinlik döneminde matematik öğrenme güçlüğü konusuyla ilişkili zorlukların üstesinden gelmek için yenilikçi ve etkin çözümler sunmayı hedeflendiği belirtildi. Projenin yaygınlaştırma aktivitesinin ardından ortaklara katılım sertifikaları teslim edildi.

Özel eğitim -1 Özel eğitim -1 Özel eğitim -1 Özel eğitim -1 Özel eğitim -1