Dekanlık Yönetimimiz Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanlığına Atanan Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN’ı Makamında Ziyaret Etti
18 Ağustos 2023 | 11:16

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ; beraberinde Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve Prof. Dr. Serkan KOŞAR ile birlikte, Mesleki Yeterlilik Kurumu Yönetim Kurulu ve Kurum Başkanlığı görevine atanan Üniversitemiz Öğretim Üyesi ve Tıp Fakültesi Eski Dekanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Oldukça sıcak ve samimi geçen ziyaretin ardından, Mesleki Yeterlilik Kurumu Başkanı Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN, nazik ziyaretlerinden dolayı Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ’ye teşekkür etti.

Prof. Dr. Mustafa Necmi İLHAN’ı tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz.

necmi ilhan-1