Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay'a Ödül
28 Ağustos 2023 | 11:02

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nejla Günay ve Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulundan Dr. Öğr. Üyesi Yakup Ömeroğlu’na Gönüllerde Birlik Vakfınca bu yıl üçüncüsü verilen Muhsin Yazıcıoğlu Ödülleri kapsamında ödülleri takdim edildi.

Gönüllerde Birlik Vakfı tarafından, Muhsin Yazıcıoğlu’nun vefatının 14’üncü yıl dönümü anma etkinlikleri çerçevesinde ‘3. Muhsin Yazıcıoğlu Ödülleri 2023 Takdim Töreni’ düzenlendi. Milli Kütüphane Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programda, geçtiğimiz aylarda sahipleri belirlenen ödüllerin takdimi yapıldı.

3. Muhsin Yazıcıoğlu Ödülleri çerçevesinde Prof. Dr. Nejla Günay "Araştırma Ödülü"nü, Dr. Yakup Ömeroğlu ise "Üstün Hizmet Ödülü"nü aldı.

Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Nejla Günay ve Dr. Öğr. Üyesi Yakup Ömeroğlu’nu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Prof. Dr. Nejla Günay-1