Fakültemiz Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalı Mezunumuz Ali Can YÜKSEK, Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Sınavında Türkiye Birincisi Oldu
8 Eylül 2023 | 15:00

Ali Can YÜKSEK, 2017-2021 yılları arasında Fakültemiz Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Biyoloji Eğitimi Ana Bilim Dalında öğrenim görmüştür. 2021 yılından bu yana da Biyoloji Eğitimi Bilim Dalında yüksek lisans öğrenimine devam etmektedir. Mezunumuz 2023 yılında yapılan öğretmenlik atamasına kaynaklık teşkil eden ve ÖSYM tarafından yapılan KPSS Biyoloji Öğretmenliği Alan Bilgisi Testi (ÖABT) Sınavında üstün bir başarı göstererek alanında Türkiye birincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, lisansüstü öğreniminde ve öğretmenlik hayatında başarılar dileriz.

mezun-1