Fakültemiz Öğretim Üyeleri Doç. Dr. Ufuk ÖZKUBAT, Doç. Dr. Mahmut ÇİTİL ve Arş. Gör. İrem AKÇAYIR Tarafından "Öğrenme Güçlüğünde Bilişsel Strateji Uygulamaları" Eğitimi Verildi
15 Eylül 2023 | 17:04

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından “Bütünleştirici Eğitim İçin Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesinin Artırılması Operasyonu” kapsamında finanse edilen, Akademisyenler Birliği Derneği'nin koordinatörlüğünde ve Gazi Üniversitesi iştiraki ile yürütülen "Her Öğrenci Önemlidir!" projesi yürütülmektedir.

İlköğretim düzeyinde öğrenme güçlüğü olan çocuklara yönelik eğitim ve öğretimin kalitesinin artırılması amacıyla yürütülen proje kapsamında ilkokul sınıf öğretmenlerine yönelik 3'er günlük 7 eğitim gerçekleştirilmektedir. Bu eğitimlere 210 sınıf öğretmeni katılmaktadır. Öğretmen eğitimlerinin yanı sıra aile ve yöneticilere yönelik toplam 6 seminer gerçekleştirilmiştir.

Proje faaliyetleri çerçevesinde fakültemiz akademisyenlerinden Doç. Dr. Ufuk ÖZKUBAT, Doç. Dr. Mahmut ÇITIL ve Arş. Gör. İrem AKÇAYIR tarafından "Öğrenme Güçlüğünde Bilişsel Strateji Uygulamaları" eğitimi gerçekleştirilmektedir.

Özel Eğitim-1 Özel Eğitim-1 Özel Eğitim-1 Özel Eğitim-1
background image