Fakültemizin Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla Dönem Başı Hazırlık ve Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
20 Eylül 2023 | 09:42

Fakültemizin Bölüm ve Ana Bilim Dalı Başkanlarıyla dönem başı hazırlık ve değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Prof. Dr. Serkan KOŞAR ve Bölüm, Ana Bilim Dalı Başkanları katılım sağladı.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ başkanlığında, 18 Eylül 2023 günü saat 10.30’da F Blok Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda; eğitim-öğretim, ulusal ve uluslararası projeler, dönem başı oryantasyon çalışmaları ve program akreditasyonları gibi konu başlıkları ele alındı. Oldukça verimli geçen toplantı, Bölüm, Ana Bilim Dalı Başkanlarının görüşleri, çözüm önerileri, dilek ve temennileri alındıktan sonra sona erdi.

Yeni eğitim-öğretim dönemimizin Ülkemiz, Üniversitemiz, Fakültemiz, Akademik/İdari Personelimiz ve öğrencilerimiz için hayırlı ve başarılarla dolu olmasını temenni ediyoruz.

dbt-1 dbt-1 dbt-1