TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Bilgilendirme Toplantısı gerçekleştirildi
16 Ekim 2023 | 08:16

Dekanlığımız tarafından organize edilen TÜBİTAK 2209-A Üniversitesi Öğrencileri Araştırma Projelerine yönelik bilgilendirme toplantısı 12 Ekim 2023 Perşembe günü saat 12:00’de Gazi Konser salonunda  gerçekleştirildi.

Toplantıya Fakültemiz Dekanı Prof.Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Serkan KOŞAR, Fakültemiz Ar-Ge ekibi, öğretim üyeleri ve öğretmen adayları katıldı.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, fakültemizin TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projelerinde ülke genelinde gösterdiği başarıları katılımcılarla paylaştı. Prof. Dr. Mahmut SELVİ, öğretmen adaylarının lisans döneminde proje hazırlama deneyimi kazanmalarının önemini vurgulayarak, proje hazırlama sürecinde fakültemizin öğretmen adaylarına sunduğu imkan ve desteklerden bahsetti.

Toplantının devamında fakültemiz Ar-Ge ekibi üyelerinden Prof.Dr. Sedef CANBAZOĞLU BİLİCİ ve Doç.Dr. Hasan EŞİCİ, proje başvuru ve hazırlama sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlara yönelik katılımcılara bilgi verdi. Ardından 2209-A Üniversite Öğrencileri Projeleri Destekleme Programı 2023 Yılı 1. Dönem çağrısında destek hakkı kazanan projelerin akademik danışmanlarına, proje yürütücülerine ve proje ortaklarına dekanımız tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Yoğun bir ilgi gösterilen bilgilendirme toplantısı, projesi desteklenen öğretmen adaylarının projeleri hakkında deneyimlerini paylaşması ve fakültemizde proje hazırlama konusunda kendilerine verilen destekler için teşekkürlerini ifade etmesi ile tamamlandı.

2209a-1 2209a-1 2209a-1 2209a-1 2209a-1 2209a-1 2209a-1