"Aşırı Tüketime Dur Diyoruz" Adlı Sosyal Sorumluluk Projesi Kapsamında Hayata Geçirilen “Öğrenci Giysi Bankası” Hizmet Vermeye Devam Ediyor
18 Ekim 2023 | 09:31

Dekanlığımızın katkılarıyla, Fakültemizin Türkçe ve Sosyal Alanlar Eğitimi Bölüm Başkanı Türkçe Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Fatma AÇIK’ın öncülüğünde yaklaşık üç yıldır yürütülen "Aşırı Tüketime Dur Diyoruz" adlı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin kullanımına sunulan "Gazi Eğitim Fakültesi Öğrenci Giysi Bankası" Bosna Binası Bodrum Kat B-7 Numaralı odada hizmet vermeye devam ediyor.

Fakültemiz akademik/idari personelinin belirli koşulları sağlayan kıyafet ve ayakkabı bağışlarıyla desteklenen giysi bankasından, İhtiyaç sahibi öğrencilerimiz öğrenci kimlik kartlarını ibraz ederek ücretsiz olarak yararlanabilir.

giysi-1 giysi-1 giysi-1