Fakültemizde Gerçekleşen “Matematik Eğitimi Çalıştayı”na Katılan Öğretim Üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı Ziyaret Etti
21 Kasım 2023 | 14:43

Fakültemiz ile Bilim Teknoloji Derneğinin düzenlediği Dünya’da Matematik Eğitimi Çalıştayı, Fakültemiz ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. 20-21 Kasım tarihlerinde devam edecek olan çalıştaya katılmak için Üniversitemize gelen İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Gülçin Çivi Bilir, Japonya Waseda Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Takeshi Miyakawa, Johannes Kepler Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zsolt Lavicza ve Bilim Teknoloji Derneği Genel Başkanı Ramazan Bakkal, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız’ı ziyaret etti. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut Selvi ve Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Arıkan’ın da yer aldığı ziyarette, Rektörümüz Prof. Dr. Musa Yıldız, Prof. Dr. Gülçin Çivi Bilir, Prof. Dr. Takeshi Miyakawa, Prof. Dr. Zsolt Lavicza ve Ramazan Bakkal’a adlarına dikilen fidan sertifikalarını takdim ederek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

-1