Dekanlığımız TS EN ISO 9001/2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirme Denetimine Tâbi Oldu
8 Aralık 2023 | 11:27

Rektörlüğümüz Kalite Koordinatörlüğü tarafından yürütülen TS EN ISO 9001/2015 Kalite Yönetim Sistemi çalışmaları kapsamında Dekanlığımızın Kalite Yönetim Sistemi bileşenleri olan doküman yönetimi, prosesler, iş akışları ve diğer kalite süreçleri TS EN ISO 9001/2015 Belgelendirme Denetimine tâbi oldu.

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Denetçileri E. Burcu YEŞİLYURT, M. Serhan TAŞÇI tarafından 07.12.2023 tarihinde yapılan denetimlerde; Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Kaliteden Sorumlu Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Prof. Dr. Serkan KOŞAR, Fakülte Sekreterimiz Adem AĞAOĞLU ve Üniversitemiz İdari Birim Kalite Ekibinden Sibel KESKİN hazır bulundu. Denetimler kapsamında Matematik ve Fen Bilimleri Laboratuvarları da incelendi.

tse-1