Fakültemizin Danışma Kurulu Yıllık Değerlendirme Toplantısını Yaptı
19 Aralık 2023 | 08:34

Gazi Eğitim Fakültesi Danışma Kurulunun yıllık değerlendirme toplantısı,  Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ ev sahipliğinde, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Prof. Dr. Serkan KOŞAR ve Fakülte Sekreteri Ahmet AĞAOĞLU’nun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Gazi Kültür Merkezinde yapılan toplantıya; Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Cevdet VURAL, Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan IŞIK, KYK Gölbaşı Şehit Özel Harekâtçılar Kız Yurdu Müdürü Tuba SATIR, Fakültemiz Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Mustafa SAFRAN, Prof. Dr. Fahri TEMİZYÜREK, Prof. Dr. Necdet HAYTA, Prof. Dr. Paşa Tevfik CEPHE, Prof. Dr. Ahmet ARIKAN, Prof. Dr. Hayati AKYOL, Prof. Dr. Muhammet KOÇAK, Prof. Dr. Sadık ÖZÇELİK ve Personel Daire Başkanı M.Ali ÖZKAN katılım sağladı.

Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, toplantının açış konuşmasında katılım davetini kabul etmelerinden dolayı, Danışma Kurulu Üyelerine teşekkür etti. Daha sonra göreve geldikten sonra Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın desteğiyle yapmış oldukları hizmet ve faaliyetlerle ilgili olarak detaylı bir sunum yaptı.

Sunumun ardından Rektörümüz Prof. Dr. Musa YILDIZ’ın takdimiyle söz alan Danışma Kurulu Üyelerinin çeşitli konulardaki görüş, öneri ve temennileri alınarak toplantı tamamlandı.

denetim-1 denetim-1 denetim-1
background image