Fakültemizde “Yeşil Enerji Dönüşümü Kapsamında Nükleer Enerjinin Rolü” Konulu Söyleşi Etkinliği Düzenlendi
21 Aralık 2023 | 16:32

Fakültemizde, Özel Eğitim Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Erhan ŞAHİN’in Dekanlığımızın katkılarıyla organize ettiği; “Yeşil Enerji Dönüşümü Kapsamında Nükleer Enerjinin Rolü” konulu söyleşi etkinliği düzenlendi. Gazi Eğitim Fakültesi F Blok Konferans Salonunda 21.12.2023 Perşembe günü saat 10.00’da düzenlenen programa Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Uğur ÇEVİK konuk oldu. Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin katılım sağladığı program kapsamında Prof. Dr. Uğur ÇEVİK tarafından, yeşil enerji dönüşümü bağlamında nükleer enerjinin rolü, avantajları ve nükleer enerjinin gelecekteki potansiyeli konularına yer verildi. Ayrıca nükleer enerjinin sürdürülebilir enerji hedeflerimize nasıl katkı sağlayabileceği ve bu alandaki teknolojik gelişmelere vurgu yapıldı. Karşılıklı etkileşimle devam eden program soru-cevap bölümü ile tamamlandı.

Gazi Eğitim Fakültesi Dekanlığı olarak kıymetli bilgilerini bizlerle paylaşan Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu (TENMAK) Başkan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Uğur ÇEVİK’i Fakültemizde ağırlamaktan dolayı duyduğumuz memnuniyetle birlikte, kendisine şükranlarımızı ve teşekkürlerimizi sunuyoruz.

u.ç.-1 u.ç.-1 u.ç.-1 u.ç.-1 u.ç.-1 u.ç.-1