Rektörlüğümüzün Ar-Ge Ekibi Fakültemizin Birim Ar-Ge Ekibini Ziyaret Etti
21 Aralık 2023 | 15:31

Üniversitemizin Araştırma ve Geliştirmeden sorumlu Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan BAYINDIR, Araştırma Geliştirme Kurum Koordinatörü Prof. Dr. Gonca ÇAKMAK, Koordinatör Yardımcıları Prof. Dr. Tarık ASAR ve Doç. Dr. İrfan ÇAPAN, Gazi Teknoloji Transfer Ofisi Genel Müdürü Utku SEÇKİN ile Koordinatörlük Personeli Öğr. Gör. Dr. Esranur EFEOĞLU ÖZCAN, Nilüfer HOŞ ve Nur OCAK’tan oluşan Üniversitemizin Araştırma ve Geliştirme Ekibi, 19 Aralık 2023 tarihinde 12.30-13.30 saatleri arasında Fakültemizin Ar-Ge Ekibine araştırma geliştirme süreçlerine ilişkin değerlendirmelerde bulunmak üzere ziyarette bulundu.

Dekanlık Toplantı Salonunda gerçekleşen ziyarete Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcılarımızdan Birim Ar-Ge Ekip Başkanı Prof. Dr. Yasin ÜNSAL, Prof. Dr. Serkan KOŞAR, Fakültemiz Araştırma-Geliştirme Ekibi Üyelerinden Prof. Dr. Ergin HAMZAOĞLU, Prof. Dr. Sedef CANBAZOĞLU BİLİCİ, Prof. Dr. Çelebi ULUYOL, Fakülte Sekreterimiz Ahmet AĞAOĞLU ve İdari Personelimiz Ahmet MERAL katılım sağladı. Ziyaret kapsamında Fakültemizin araştırma geliştirme performansı değerlendirilerek iyileştirmeye yönelik öneriler ele alındı.

arge-1 arge-1 arge-1