Fakültemiz Tanıtım Etkinlikleri Koordinatörleri Bir Araya Geldi
29 Aralık 2023 | 09:06

Fakültemiz Tanıtım Etkinlikleri Koordinatörleri toplantısı Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Mahmut SELVİ Başkanlığında toplanmış olup, toplantıya Fakültemiz Tanıtım Etkinlikleri Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Özlem BAYRAK CÖMERT ve Koordinatör Yardımcısı Arş. Gör. Dr. Cansu BAKIRCI SAYMAZ ile Bölüm/Ana Bilim Dallarımızda tanıtımdan sorumlu öğretim elemanları katılmıştır. Millî Eğitim Bakanlığına bağlı Resmî ve Özel Okulların yoğun ilgisi ve talebiyle ziyaret edilen Fakültemizde, mevcut tanıtım faaliyetlerinde nelerin değiştirilmesi gerektiği ve gelen ziyaret taleplerinin nasıl değerlendirildiğine yönelik bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Destekleri, emekleri ve özverili çalışmaları için Fakültemiz tanıtım etkinliklerinde görev alan öğretim elemanlarımıza teşekkür edilerek toplantı sona ermiştir.

tanıtım-1 tanıtım-1 tanıtım-1