Fakültemizin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Tarafından “Gazili Bestecilerin 100. Yıl Marşları” Konseri Düzenlendi
9 Ocak 2024 | 14:56

Fakültemizin Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı tarafından “Gazili Bestecilerin 100. Yıl Marşları” konulu konser düzenlendi. Gazi Konser Salonu’nda gerçekleştirilen konsere Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Üniversitemiz Sosyal İşler ve Toplumsal Katkı Koordinatörü Prof. Dr. Selami CANDAN, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Şefliğini Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. İlknur ÖZAL GÖNCÜ’nün yaptığı konserde; Mehmet AKPINAR, Salih AYDOĞAN, İlker KÖMÜRCÜ, Göktuğ Ege SAĞLAM, Duygu ŞENDURUR ve Enver TUFAN’ın besteleri icra edildi.

sadads-1 sadads-1 sadads-1 sadads-1