Fakültemizin Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ, Eğitim Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EPAR) Müdürlüğü Görevini Devraldı
11 Ocak 2024 | 15:52

Üniversitemiz Eğitim Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde (EPAR) devir teslim töreni yapıldı. Rektörlük Binası Eğitim Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezinde gerçekleştirilen devir teslim törenine; Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, Dekanımız Prof. Dr. Mahmut SELVİ, Dekan Yardımcımız Prof. Dr. Yasin ÜNSAL ve merkez personeli katıldı.

Düzenlenen devir-teslim töreniyle Fakültemizin Özel Eğitim Bölümü Üstün Zekâlılar Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mahmut ÇİTİL, görevini Fakültemizin Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ’e devretti. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yücel GELİŞLİ, EPAR Müdürlüğü görevini yürüten Doç. Dr. Mahmut ÇİTİL’e verdiği değerli hizmetler ve katkıları için teşekkür ederek, Üniversitemizin ağaçlandırma çalışmaları kapsamında adına dikilen fidan sertifikasını takdim etti.

Fakültemizin Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bilal GÜNEŞ’e Eğitim Politikaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (EPAR) Müdürlüğü görevinde başarılar diliyoruz.

epar-1 epar-1
background image